Latest Activity

Amit Kumar updated their profile
7 hours ago
Dilip Shivaji Nimbalkar updated their profile
20 hours ago
Badan Barman posted blog posts
21 hours ago
Profile IconSANGEETHA. V, Padmavati, Irene Alexandria and 2 more joined LIS Links
22 hours ago
DAYAL SINGH BHATI left a comment for Badan Barman
yesterday
Dilip Shivaji Nimbalkar posted a blog post
Sunday
Dr.K.Sekar posted a discussion
Sunday
Badan Barman posted blog posts
Saturday
Profile IconILLYAS K P, shashi and swamy joined LIS Links
Saturday
Raj Tilak commented on Raj Tilak's event 'International Conference on Emerging Digital Library Platforms: Shaping Digital Transformation and National Data Exchange'
Saturday
Prakash Das replied to Ravi Patel's discussion Question for CBSE School
Saturday
amit sachan updated their profile
Friday
janani muthusamy updated their profile
Friday
preeti verma and ashish jain are now friends
Friday
Badan Barman posted blog posts
Friday
Profile Iconshilpa kute, yasir, Aher Dipali Vitthal and 3 more joined LIS Links
Friday
Ravi Patel posted a discussion
Thursday
Dr. Subhash Chandra posted a blog post
Thursday
soni kumari posted a status
"any one have GOI circular related to library budget to spend how much amount on what heads of library items"
Thursday
Neha Patel and Hari Kishan are now friends
Thursday

UGC NET JUNE 2012 DATA COLLECTION ON INDIVIDUAL MARKS OBTAINED AS PER ANSWER KEY

DEAR PROFESSIONALS

I Kindly request all professionals to mention your marks obtained as per the answer keys announced by the UGC as it is going to be helpful for the estimation of final preparation of result and it will help to identify ranking

thanking you

kindly go through the link

http://www.surveyshare.com/s/AQA645B 

Views: 10679

Reply to This

Replies to This Forum

The score is according to  anskeys provided by the UGC are as under follow:

Paper            No.of correct question                    Obtained Marks

1st                           34                                      34X2=68

2nd                          31                                      31X2=62

3rd                           52                                      52X2=104

Total Score               117                                   117X2=234

sir, my scores are,

Paper I=35 answrs right

Paper II=37 answrs right

Paper III=36 answrs right

(Category= OBC)

 

The score is according to  anskeys provided by the UGC are as under follow:

Category : Open/General

Paper            No.of correct question                    Obtained Marks

1st                           24                                      24X2= 48

2nd                          22                                      22X2=44

3rd                           33                                      33X2=66

Shall I clear UGC NET 2012


Thanks and Regards

 

final score is 158 marks

Please reply me what is the final score for NET

Hello Friends Good Morning to all

I am Mr.M.Ravi Kumar,

My scores are

Paper-I   29x2  = 58

Paper-II  30x2  = 30

Paper-III  49x2 = 98

Total              =216

Category OBC

Andhra Pradesh

paper-i  60

paper-ii  68

paper-iii 112

total  240

cat-gen

My Score is 

Paper 1 = 30

Paper 2 = 30

Paper 3 = 41

From General Category

My Scores according to the Answer Keys provided are as below:

Paper            No.of correct question                    Obtained Marks

1st                           29                                      29X2=58

2nd                          31                                      31X2=62

3rd                           41                                      41X2=82

Total Score               101                                   101X2=202

Category --------  GEN   

HIMACHAL PRADESH

My scores-

Paper 1= 33(66%)

Paper 2= 37(74%)

Paper 3= 44(58.66%)

Here i would like to clear one thing that most of my friends are confused about calculating the percentage of marks of third paper. They are calculating it out of 50 questions, while the number of questions were 75. So according to me the formula of calculation is- 

                                     

                                            no. of questions correct*100/75.

                                                             OR

                                       no. of marks*100/Total marks

(Here each question was of 2 marks and Total marks were 150. So suppose if you have 45 correct questions then your calculation will be-

(45*2)*100/150

=90*100/150

=9000/150

=60%

Ist paper-44 (22), IInd Paper-58 (29), IIIrd Paper-88 (44), SC candidate

paper - I  32 Q correct 64

Paper - II 30 Q Correct 60

Paper -II  44 Q Correct 88

Total - 212

 Category- OBC  

RSS

© 2022   Created by Badan Barman.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Koha Workshop